Melkoisen koiratouhukas viikonloppu takana! Eilen oltiin Aptus Show'ssa misseilemässä ja pettymys oli kyllä melkoinen. Tuloksena NUO-H. Tuomarin mukaan Luca on hyvin kesken vielä monilta osin. Arvostelut tässä (käännätetty norjankielisestä toooodella epäselvästä paperista suomeksi näyttelyn käännöspalvelussa):

 

"Sopiva koko, hyvät mittasuhteet. Tarvitsee enemmän massaa. Kallossa pitäisi olla enemmän vahvuutta ja parempi otsapenger. Pitäisi olla syvemmät kulmaukset ja paremmat jotain... fä**?? (käännöspalvelu käänsi tämän että koristekarvat/hapsut/tupsut). Hyvä lantio ja häntä. Vielä kapea ja matala rinta. Erinomainen turkki. Tasainen mutta lyhyt askel"

Lisäksi se tuomari sanoi Annelle (handelrinani toiminut perrokasvattaja, selkä oli niin huonossa kuosissa ettei voinut itse kehään mennä) että tykkää Lucan iloisuudesta ja muutenkin mutta Luca on tosi keskeneräinen.

Tämmöistä tää on, eikun nokka kohti uusia seikkailuja ja kahden viikon päästä koittavaa Eestin Voittaja-näyttelyä!

Sitten tähän päivään ja MH-luonnekuvaukseen. Matka oli siis aika pitkä, kuvaus tehtiin Lievestuoreella Keski-Suomessa mutta olen ollut kovasti tyrkyllä mihin vaan päästäisiin kuvauttamaan ja tuonne päästiin! ja matka oli tosiaan sen arvoinen.

 

Edit: hetki venähtikin pariin viikkoon. Mutta tässä kuvia ja matskua MH:sta.

 

Kuvat ja videot:

http://picasaweb.google.fi/petra.jormalainen/MHLuonnekuvaus#

Arvostelu:

http://picasaweb.google.fi/petra.jormalainen/OmatTiedostot#

 

Mahtava päivä oli, suosittelen MH-kuvausta ehdottomasti kaikille, erityisesti nuoren koiran omistajille (alaikäraja 18 kk).